tisdag 28 juli 2015

Packkasse


I flera år har vi, då vi varit på resa ett par dar, packat i kassar vi köpt då vi varit på Ullared. Att kassarna haft samma storlek och form har underlättat stuvandet i bilens bagageutrymme. Vi har använt samma kasse då vi åkt till stranden. Handdukar, filtar och allas badkläder har passat perfekt i kassen och under sommaren är kassen ständigt "laddad". Men de är ju tyvärr inte lika snygga som de är praktiska och ibland vill man inte visa alla bvd man har i sin packning... Så nu har jag börjat prova mig fram med en egen kollektion packväskor, med och utan dragkedjan. Dessa är klara!









lördag 25 juli 2015

Ordning i packningen!

Det är en hel del olika modeller av laddare och teknikprylar som ska med på  resan om vi blir borta ett par dar. Det är kameror, löparklockor, telefoner mm som ska kunna laddas. Det kan lätt bli lite förvirrat...I vilken väska ligger vilken laddare? Nu hoppas jag vi ska ha mindre bekymmer (?) med det!

torsdag 2 juli 2015

Nya etiketter

Så kom de då med posten... Mina nya etiketter i två storlekar. Jag ville att den bruna inte skulle bli lika röd dom de etiketterna jag hade tidigare. Men nu blev den kanske för grå. Trådarna de är vävda av är ganska högblank vilket gör etiketten svår att läsa i vissa ljus. Så det är bara att producera nu och sedan kanske nästa beställning blir perfekt!!