tisdag 30 december 2014

Julklapp

Det blev en hemmagjord julklapp i år. En väska till mamma med plats för mobil och nycklar. Men den fick följa med hem igen. Mobilfodralet som mamma har telefonen i, ett sånt där med kontokortsplats, var lite för tjockt så mobilen gick bara ner stående och då var väskan inte tillräckligt hög!! Maken inhandlade lite nytt tyg idag. Fint att det fanns kvar!
Jag hade tänkt hinna sticka en del på en tunika till Agnes under julhelgens bilturer. Men en inflammation i armbågens slemsäck satte stopp för det! Efter att ha knaprat piller och minimerat att anstränga vänsterarmen har jag idag tagit upp stickningen igen, mycket försiktigt!

fredag 19 december 2014

En nattlig beställning

Astrid hade lite svårt att somna om härom natten och frågade då sin pappa om han inte kunde be mig sy eller sticka en sadel till Lilla Gubben och en jacka och mössa till Sticksiga Tiger. Han lovade att fråga... På morgonen hade hon svårt att acceptera att grejerna inte var klara! I kväll har Lille Gubben fått en sadel.

torsdag 11 december 2014

Julklappsbeställning

En kollega ville gärna köpa ett förkläde till en köksglad 5-åring. Men tyckte att de förkläden jag hade med var lite för tjejiga. Nu har jag sytt ett i mörkgrått tyg (tror det är från IKEA från början). På bilden ser det röda kantbandet ut att dra mot rosa. Men det gör det inte! Hoppas detta faller både kollegan och killen i smaken.

måndag 8 december 2014

Julmarknad på jobbet


Som traditionen bjuder har vi julmarknad på jobbet. Med start i morgon!
Jag har sytt några nya mobilväskor och knåpat lite örhängen. Här kommer den lååånga bildströmmen