måndag 30 juni 2014

Beställning

Min syster har en korg med diverse innetofflor till låns för den som är frusen. Jag har bidragit med ett några stycken. Tjejerna upptäckte att jag gett bort några i barnstorlek. Och beställde genast varsitt par när vi var där senast. Här är dom! 





fredag 27 juni 2014

Sjal

Jag tog med en liten enkel virkning då jag skulle åka buss till Stockholm för ett par veckor sedan. Sjalar brukar gå fort och kräver inte så mycket fokus. Garnet är en blandning av mohair och akryl.

fredag 13 juni 2014

Gammal nyhet


Här har det varit lite febrigt och förkylt på barnen. Vid lunch tyckte Astrid det var lite kallt. Då hittade jag denna bebiströjan i hennes garderob. Den sydde jag på högstadiet! Passar bättre som bolero till en fyraåring än som tröja till en bebis! Om det beror på mig eller mönstret låter jag vara osagt...

måndag 9 juni 2014

107 år


Det hade min mormor Agnes fyllt i år om hon fortfarande hade varit i livet. Hon handarbetade en del. Stickade, virkade och gjorde fria broderier.  
I går hittade Astrid denna. Jag kommer mest ihåg att jag använde den till mina dockor. Men den var kanske gjord till mig eller min syster i från början? Lite söt tycker jag i alla fall att den är!