onsdag 21 augusti 2013

Volanger och flytt

Just nu blir det inte så mycket pysslat. Även om jag har dragit mig för att packa ner garn och tyger så finns snart ingen återvändo. Om en och en halv vecka går flyttlasset. Vårt hyreshus ska renoveras och vi har blivit uppsagda. Lyxen med denna flytten är ju att vi slipper flyttstädningen! Annars hade vi ju velat bo kvar tills vi ska flytta till "det där huset" som vi ska köpa.

Volangkjolen är klar!! Och använd flera dagar på förskolan redan. Den blev bra i storlek, i midjan sitter ett knappresår.

söndag 11 augusti 2013

11 år

Det fyllde min systerdotter idag. Hon sa tidigare i sommar att hon skulle vilja ha ett par turkosa örhängen. Det la jag på minnet. I går kväll blev det klara. Hon gillade dem. Det gör jag med!
Bilden blev stor. Vet inte riktigt hur man ändrar storlek då jag lägger upp från Ipaden. Tips någon?

Ändrade på datorn..

torsdag 8 augusti 2013

Två klara mobilväskor

Den ena har jag ju redan visat. Den i det grova Ikeatyget som är lite tajt. Får se om den funkar för min kollega. Hoppas att den blommiga som skulle vara lite längre/bredare för att passa Iphone 5 inte blev allt för stor eftersom jag ökade på lite mer än jag tänkt på den eftersom den andra blev tajt. Det var innan jag fattade att det tajta mest berodde på flera lager kraftigt tyg. Det blir ett par lager tyg just där remmen kommer ut. Nästa vecka vet jag vad hon tycker!
 
 
Jag gillar det liggande formatet. Kanske blir fler sydda sådana. Det är dessutom lättare att sy dem snyggt i överkanten på öppningen. Det sista som jag brukar sy på väskorna.

måndag 5 augusti 2013

Mobilväsksbeställning

En kollega har tidigare köpt en mobilväska av mig. Ett problem hon upptäckt är att axelremmen är för lång, mobilen åker in i rullstolshjulet eller kanske mer emot. Hon önskade en liggande variant med kortare rem. En till jobbmobilen och en till hennes privata. Den till jobbet är klar. Om hon gillar tyget...