söndag 16 juni 2013

Designmarknad

In i det sista idag prismärkte jag mina saker till veckans Designmarknad. I natt hjälpte Kiwi mig med att skriva ut och skära till visitkort och prislappar. Själv gjorde jag några sista par med örhängen. Jag blev nöjd med allt! Prislapparna fick ett QR-märke så att den tänkte köparen kan scanna den och hitta hit till bloggen om de vill veta mer om mig. Jag kommer sälja haklappar, mobilväskor, förkläden och örhängen. Eftersom jag jobbar hela veckan kommer jag inte vara med så mycket och sälja tyvärr. På lördag ska jag vara med ute på Torp. Charlotta har fått med sig mina saker ut och är den som är ankare i denna första designmarknad på Torpkonferensen.

Här nedan kommer ett collage på de örhängen som kommer finnas till försäljning.

fredag 14 juni 2013

Prickiga förkläden



Flera kvällar har jag suttit vid symaskinen för att utöka sortimentet av förkläden till nästa veckas Designmarknad. Alla människor är ju inte svaga för retromönster och tyger konstigt nog! ;-) Även om dessa prickar är retro på sitt vis så är det härliga färger tycker jag. Bomullstyget är köpt på Ohlssons tyger .150 kronor styck tar jag för dem. Vilken storlek de är i ser du under till salu-fliken.

onsdag 12 juni 2013

Snart Designmarknad

Jag ska vara med på en designmarknad på Torp under midsommarkonferensen nästa vecka. Symaskinen går varm och jag har gjort ett par örhängen. Jag hoppas hinna göra några fler. Ett smakprov kommer här:


måndag 10 juni 2013

Ännu en klänning till samlingen

Efter beskrivning från Drops Children nr 23 i storlek 7/8 år stickade jag i "det vanliga" tunna bomullsgarnet jag handlat på hemväg från jobbet, på Ohlssons tyger. Jag var rädd att den skulle bli för vid, men jag ville inte göra den i för liten (läs för kort) storlek. För en gång skull höll jag mig till mönstret och mixade inte mellan flera storlekar. Agnes blev nöjd och valde rosa runt kanten för halsen och orange runt ärmhålen. Jag blev också nöjd!