söndag 30 december 2012

En till beställning.

 

 



Den levererades på annandagen. Förklädena var till en av mina äldsta barndomsvänner, två tjejer har hon och maken.  De är ett och ett halvt och sex år gamla.
Vi var bjudna hem till föräldrarna J på julfika på Visvägen. Hela min familj (min familj, systers familj och mapa) och hennes träffades. Det är många år sedan vi alla träffades sist. Det blir ganska intensivt med sex barn och tio vuxna, men roligt. Familjerna J och J semestrade alltid tillsammans då vi var barn. Nu är vi utflugna på olika håll...

lördag 29 december 2012

Julklappar

...blev det sytt till mamma och Emmy. Mamma fick ett nytt förkläde och Emmy en liten necessär. Samma prickiga tyg från Ohlssons tyger användes till båda. Tyvärr blödde det röda ganska mycket vid tvätt så de vita prickarna är inte helt vita. Till förklädet använde jag mormors gamla förkläde som utgångspunkt för mitt mönster.

Astrid fotar, då kan det bli så här!
Agnes var lite mer noga med att hela modellen ska synas i bild!
 
 

torsdag 20 december 2012

Beställning

Jag hade en dag ett par egenhändigt gjorda örhängen på mig (händer förvisso ganska ofta!) . Fick en beställning på tre stycken par. Två par i svart och ett par i en stark färg, typ orange. Det var mycket kul att plocka fram pärlsamlingen, alla tillbehör och verktyg.
Så här blev det! Efter en liten hybris på lådvikning också...




torsdag 6 december 2012

Mobilväskor

Vi har julmarknad på jobbet denna och nästa vecka. Jag har tagit med haklappar, förkläden och mobilväskor. Om du vill handla kan du göra det här via bloggen också. Jag ska försöka uppdatera efterhand vad som finns kvar. Här nedan finns mobilväskor. De kostar 100 kronor, vid frakt tillkommer 20 kronor.

 
 
Ett förkläde kostar 150 kronor. Jag ska lägga upp dem storleksindelat så blir det en bättre översikt.
 


tisdag 4 december 2012

Jag vill vara Findus. Jag vill också vara Findus...

 

Kan ni inte turas om,
frågar mamman då.
Nej du får sy ett par
Findusbyxor till Astrid
också, sa Agnes.
Och det
 gjorde vi tillsammans.
Men vi glömde visst svansen
så det får vi ordna en annan dag.